7. marraskuuta 2011

Layla

   JARI TERVO 

  Uskomaton uskonto  
   Nastamuumion pamfletti  

   Sain juuri luettua Jari Tervon uusimman kirjan Layla. Se herätti ajatuksia, mutta niinhän kirjojen pitääkin tehdä. Tämä ei ole kirjan arvostelu, vaan koskee lähinnä eri uskontoja, joihin luen mukaan perinteisten uskontojen lisäksi myös mm. kommunismin.
   Kommunismiin liittyy mielestäni kaikki ne tunnusmerkit, mitkä uskonnollakin on: Marx jumalana, Lenin hänen maan päälle lähettämänä Jeesuksena, lukuisa joukko apostoleita: Stalin, Mao Tse Tung, Kim il Sung, Pol Pot, jne.  Ai niin, meinasi unohtua suomalaisille niin rakkaat Molotov ja oma Otto-Villemme.

   Kaikkien uskontojen nimissä on tehty hirvittäviä raakuuksia ja islamin nimissä niitä tehdään vieläkin. Jari Tervon tässä kirjassa eräs kirjan henkilö esittää ajatuksen, että islam valtaa Euroopan muutaman sukupolven kuluessa, sillä Eurooppaan muuttaneissa islam-perheissä tehdään 4-5 lasta, kun alkuperäisissä eurooppalaisperheissä syntyy keskimäärin 1,5 lasta.
   Vähän samanlaisia ajatuksiahan esitti kirjassaan Länsimaiden tuho myös professori Timo Vihavainen. En vastusta mamujen tuloa Suomeen, jos he noudattavat lakejamme, eivätkä vaadi mitään erioikeuksia, opettelevat suomenkielen mahd.ollisimman nopeasti ja hakeutuvat työelämään. Olen niin suvaitsevainen, etten aio muuttaa pois Suomesta, vaikka Paavo Väyrynen valittaisiin presitentiksi (hehheh).

   Lopuksi pyydän anteeksi jos olen loukannut tällä sepustuksella jonkun herkimpiä tunteita. Tämän kirjoituksen vastaisia ajatuksia saa esittää, ne ovat jopa toivottavia. Vielä puolustuksi lainaan yhtä auktoriteettia - eikö se ollut  UKK, joka sanoi jotakin siihen tapaan, että "jos ei ole nuorena ollut radikaali, eikä ole vanhana konservatiivi, ei ole elänytkään".

   NASTAMUUMIO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti