25. toukokuuta 2014

No hei, minä täällä!

    Olen tosi iloinen lukublogisi aktivoimisesta. Ja tässähän heti tulikin kannanotto, kirjajuttuja siis odotan edelleen.
    On ollut mielenkiintoista lukea siinä olleita kirjaesittelyjä, ajatella että tuo olisi mukava lukea tai että tuota en ainakaan välitä lukea. Mökkimatkalla kuuntelussa on nyt Jo Nesbon Poliisi.
    Joskus olisi tehnyt mieli kommentoidakin, keskustelun virittämiseksi. On vaan jäänyt aikeeksi, ettei tule kommenteillaan vaikka loukanneeksi kirjoittajaa, niin helposti käy, jos on toista mieltä. Mieltymykset kun ovat niin moninaiset, ja kaikki aina yhtä oikeita. Kirjoissahan on koko elämä. Minä kun olen silleen yksiniitinen tyyppi, että asia kerrallaan. Tai kuten joku on sanonut, että peruna kerrallaan. Toiset toisin.
 
    Onpa harmillinen tuo “Myllytien juttu”, huomasinkin lehdestä sen.  Mistähän johtunee. Yhdistysverkoston lukupiiri jatkaa syksyllä, siinä on se vakioporukka, intohimoisia lukijoita ja keskustelijoita,  kolmas vuosi tulee syyskauden päätteeksi täyteen. Kiinnostava se on ollut, katson sitten jatkoa.
    Radiossa on menossa lukupiiri, Balzacin Kadonneet illuusiot, kuuntelen sitä tässä toisella korvalla, mielenkiintoista keskustelua siellä.
 
    HELJÄ

1 kommentti:

  1. Heipä hei, Heljä!
    Kiva ja tärkeää saada mielipiteesi blogista. Vielä kun saisi sinutkin kirjoittajaksi!

    Muuten olen sitä mieltä, ettei jonkun muun mahdollista herneen nenään vetämistä kannata murehtia, vaan sanoa oma mielipide suoraan ja tarvittaessa vaikka ns. päin näköä. Ollaanhan mekin sinun kanssasi oltu joskus aika tavalla eri mieltä, melkein ikäänkuin kirjoittamalla kinasteltu, mutta ei se meihin ole jälkiä jättänyt.

    Nesbon Poliisi oli Myllytien lukupiirissä helmikuun kirjana. Meitä oli sillä kerralla koolla yhdeksän; neljä jätti sen kokonaan lukematta ja loppujen kohdalla mielipiteet jakaantuivat rajusti kahtia.

    VastaaPoista