22. tammikuuta 2016

Onnittelut 10-vuotiaalle lukupiirille!

   Kirjoittelin tuon edellisen jutun jo viime viikolla, mutta nyt vasta sain sen näkyville. On ollut blogintekijä kuin unessa. Ei se mitenkään hassu sanonta ole, se "Aikansa kutakin".
   Tuntemattomasta syystä lukeminen jäi lähes kokonaan, ja vuosi pari sitten jäätiin vaimon kanssa pois lukupiiristämmekin. Ei, emme ole liittymässä takaisin, niin perustajajäseniä kuin olemmmekin, mutta onnittelut esitämme. Kymmenen vuotta on kunnioitettavan pitkä aika.
   Kerran kuukaudessa piiri kokoontuu edelleen kuuden jäsenensä voimin. Vuoron perään kahvistelevat jokaisen luona ja vuoron perään valitsevat kirjat. Nimensä Eskon rinki piiri sai aikoinaan tässä blogissa aktiivisesti kirjoitelleen Eskon mukaan. Hänet voitaisiin alan ansioidensa eli lukemisen ja kirjallisuudesta tietämisen perusteella nimetä vaikkapa lukuneuvokseksi.
   Sehän voisi tapahtua vaikka ensi viikolla piirin 10-vuotisistunnossa. Sinne meidät eronneetkin on kutsuttu, ja kovasti ollaan menossa.

   Tämän blogin tulevaksi iäksi en ennustele kymmentä vuotta, mutta joka tapauksessa käynnistän juttujen teon nyt uudelleen lupauksella, että ne voivat käsitellä muutakin kuin kirjallisuutta ja lukemista; esimerkiksi pakkasta, mitä tänä aamuna tuntui olevan -27 raatia celciuksessa.

   Tervetuloa jokaiselle. Lukijaksi ja tekijäksi.

   MATTI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti